Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Ayşe Tunalı ile unutulmaz müzik şöleni - Kültür Sanat Haberleri

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği (TSM) Bölümü, BURSA halkına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Ünlü ses sanatçısı Ayşe Tunalı konser verdi, orkestrayı şef Fahri Dibekoğlu yönetti.

Reklam
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği (TSM) Bölümü, BURSA halkına unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte ses sanatçısı Ayşe Tunalı konser verdi, orkestrayı şef Fahri Di̇bekoğlu' yönetti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü'nün ücretsiz olarak düzenlediği etkinliğe BURSA halkı yoğun ilgi gösterdi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde konserin düzenlendiği salonda bütün koltuklar dolarken bu unutulmaz müzik şölenini kaçırmak istemeyen yüzlerce ziyaretçi merdivenlerde ve ayakta konseri izledi. 



Ünlü sanatçı Ayşe Tunalı, özel olarak hazırladığı repertuvarında "Senede Bir Gün", "Yemen Türküsü" ve "Nasıl Geçti Habersiz" gibi şarkılarını seslendirirken, orkestra şefliğini Fahri Di̇bekoğlu yöneterek muhteşem bir müzik şöleni sundular.