Burhaniye'de kırsal yollar tuzlanıyor

TAKİP ET

Burhaniye'de kırsal yollar tuzlanıyor, başlıklı haberin detayında; Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde buzlanma riski olan karla kaplı köy yollarında tuzlama çalışmaları yapılıyor.

Reklam
Reklam

Burhaniye'de özellikle rakım olarak yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrası buzlanan kırsal mahalle yollarında belediyesi tarafından tuzlama çalışmaları sürdürülüyor. Fen işlerine bağlı ekipler özellikle rakımı yüksek ve yolları uçurum olan Hacıbozlar kırsalında tuzlama çalışmaları yaparken, Kuyucak Mahallesi başta olmak üzere kardan dolayı kapanma tehlikesi olan yollarda grayderlerlerle yol açma çalışmalarını fasılasız sürdürüyor.




Burhaniye'de kırsal yollar tuzlanıyor başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Burhaniye'de kırsal yollar tuzlanıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)