Burdurlu gazilerden Eğirdir'e ziyaret

TAKİP ET

Burdurlu gazilerden Eğirdir'e ziyaret, başlıklı haberin detayında; Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilciliği, Eğirdir Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.

Reklam
Reklam

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberinde Ahmet Başarır ve Arif Işıldar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a ziyarette bulundu Ziyarette Eğirdir’den Mürsel Daldal ve Osman Türk de hazır bulundu. Kısa bir sohbetin ardından Burdur Temsilcisi Hasan Okyar, Eğirdir Temsilcisi Hüseyin Koçaslan’a günün anısına hediye takdim etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur Temsilcisi Hasan Okyar ve beraberindekiler bugün Eğirdir’e geldiklerini, Eğirdir’de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç’ı, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü ziyaret edeceklerini, daha sonra tekne gezisi yapacaklarını belirtti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Burdurlu gazilerden Eğirdir’e ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Burdurlu gazilerden Eğirdir’e ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.