Burak Yılmaz, lüks villasını Hakan Çalhanoğlu'na 125 milyon liraya sattı

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'tan Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın satışa çıkardığı İstanbul'daki 3 katlı lüks villasını Milan'da top koşturan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu 14 milyon euroya yaklaşık 125 milyon liraya satın aldı. Çalhanoğlu'nun İstanbul'da ev alması transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Reklam
Reklam

Sezon başında Beşiktaş'tan Fransa'ya transfer olan Burak Yılmaz, eşi ve iki kızıyla Lille şehrine taşınmıştı. Çocuklarını orada okula yazdıran milli futbolcu, Acarkent'teki lüks villasını da satışa çıkarmıştı.

125 MİLYON LİRAYA SATTI
Türkiye-Sırbistan maçında Hakan Çalhanoğlu'yla konuşurken bu konunun gündeme gelmesiyle, Milanlı futbolcu Acarkent'teki tripleks eve talip oldu. Evin fotoğraflarını görüp beğenen Çalhanoğlu ile el sıkışan Yılmaz, yapılan pazarlık sonucu evini 14 milyon liraya yaklaşık 125 milyon liraya sattı.

G.SARAY'A MI TRANSFER OLUYOR?
Bu arada Almanya'da doğup büyüyen yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, uzun zamandır Galatasaray'ın gündeminde. Yıldız futbolcunun İstanbul'dan ev alması, transfer dedikodularını da beraberinde getirdi.

Kaynak: Hürriyet