Bu kez 9. kat

TAKİP ET

Küçükçekmece'de 14 katlı rezidansın 9. katından önceki gece şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden kişinin Ebru Erdem (18) olduğu belirlendi. Erdem'le aynı dairede olduğu ve olay yerinden kaçtığı tespit edilen Serdar Taş dün polise teslim oldu ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

EV SAHİBİNDEN KİRALAMIŞ
Yüksek katlardan “atma-atılma” olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Küçükçekmece İnönü Mahallesi’ndeki 14 katlı bir rezidansta çalışan özel güvenlikçiler, önceki gece polisi arayarak genç bir kızın binadan düştüğünü bildirdi. Polis, genç kızın 9. kattaki 97 numaralı daireden düştüğünü tespit etti. Daireyi 21 yaşındaki Serdar Taş’ın, K.S. adlı ev sahibinden kiraladığı belirlendi.

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU
Güvenlikçiler, “Akşam ev sahibi ile 1 kadın ve 1 erkek geldi. Ev sahibi ve kiracısı olduğu için kadından kimlik almadık. Gece saat 01.00’de daireyi kiralayan kişi yanımıza gelerek, ‘Camdan atladığını gördüm’ dedi ve bizi kadının düştüğü yere götürdü. Öldüğünü fark edince hemen site dışına çıkarak taksi çevirdi ve kaçtı” dediler.
Ebru Erdem’in vücudunda kesici, delici ya da ateşli silah izi bulunmadığı, düşmeye bağlı yaralar tespit edildiği iddia edildi. Polisin, Erdem’in düştüğü dairede olduğunu belirlediği 21 yaşındaki Serdar Taş dün polise teslim olduktan sonra adliyeye sevk edildi.

SUÇSUZ OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ
Küçükçekmece’de 14 katlı rezidansın 9. katından önceki gece şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden Ebru Erdem’in (18) yanında olan ve olay yerinden kaçtığı tespit edilen Serdar Taş polise teslim olduktan sonra suçsuz olduğunu öne sürdü. 21 yaşındaki Serkan Taş Küçükçekmece Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edilen Taş, savcılıkta verdiği ifadede, Ebru Erdem ile kız arkadaşları aracılığıyla 3 gün önce tanıştığını söyledi. Erdem ile buluşmak için günlük daire kiraladığını anlatan Taş, “Kiralık daireye gelirken yolda alkol ve sigara aldık. Dairenin sahibi arkadaşım K.S bize kapıyı açtıktan sonra anahtarı vererek yanımızdan ayrıldı. Bir süre alkol aldıktan sonra Ebru çantasında uyuşturucu çıkararak içmeye başladı.

“KENDİSİNİ ATACAĞINI ANLAYINCA GERİ ÇEKİLDİM”
Bana da ikram edince kırmamak için ben de içtim” dedi. Erdem’in telefonda ailesiyle tartıştığını anlatan Taş, “Ben daha sonra tuvalete gittim. Döndüğümde Ebru’yu salon penceresinin açık tarafında gördüm. İlk başta yüzü bana dönüktü. ‘Ne yapıyorsun’ diye sorunca Ebru kendisini dışarıya doğru çevirdi ve pencerenin uzantısı olan mermere oturup eli ile mermeri tuttu. Ayakları boşlukta sallanıyordu. Ben kendisini aşağı atacağını anlayınca yanına gitmedim. Geri çekildim. O sırada Ebru kendini aşağı attı. Ben de aşağı güvenliğe giderek kız arkadaşımın kendisini aşağı attığını söyledim. Güvenliklerle Ebru’nun düştüğü yere gittiğimizde hareketsiz yatıyordu” dedi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ