Bu diyeti yapan %100 kilo veriyor

TAKİP ET

Günümüz de büyük sorunlardan biri olan kilo verme veya almadır. Bunun en büyük sebeplerinden biride düzensiz beslenmedir. Düzenli beslenme sonucunda istediğiniz kiloyu elde edebilirsiniz ve bu yapmak tamamen mümkündür.

Reklam
Reklam

İnsanların büyük sorunlarından biri olan ve bu sorun ile bir çok insanın başa çıkmak istemesi ve birşeyler yapmak istemesi sonucu insanlar beslenme koçlarına gidip düzenli ve dengeli beslenme konusunda bir beslenme programı yaptırmaktadır. Bunun sonucunda insanlar kendine özgü bir beslenme prgoramı olur ve o programdan günlük öğünlerini ve öğünlerinde yiyecekleri ve yemeyecekleri listeleyerek dengeli ve düzenli beslenmeleri mümkündür. Bu sayede düzenli ve dengeli beslenmiş olursunuz bunun neticesinde de boyunuza uygun kilolara gelebilirsiniz. Fazla kilo zarardır fakat fazla zayıflıkta zarardır arkadaşlar.

BU DİYET SAYESİNDE KİLO ALACAK VEYA VEREBİLECEKSİNİZ

Uzmanların yaptıkları açıklamalara göre ülkemizde ki insanların yarısından çoğu dengeli veya düzenli beslenmemektedir. Bunun sebebi ise şuan araştırılmak ile birlikte henüz bilinmemektedir. İnsanlar dengeli ve düzenli beslenme sayesinde istedikleri kilolara ve vücut yapısına yani fiziğe erişebiliyorlar. Bunun yapılmasında ki en temel amaçta budur zaten. İnsanın hayatını sürdürebilmesi için 50’ye yakın besin ögesine gereksinimi vardır. Büyümek, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşamak için bu besin ögelerinin her birinden bireysel ihtiyaçlara göre her gün belirli bir miktar alınması gerekir. Besin ögelerinin herhangi biri alınmadığında, gereğinden az ya da çok alındığında, büyüme ve gelişme engellenmekte, sağlık bozulmaktadır. Yetersiz ve dengesiz beslenen bir kişinin vücudu mikroplara karşı dayanıklı değildir, kolay hasta olur, zor iyileşir. Herhangi bir besin öğesinin yetersiz alınması durumunda vücutta o besin öğesinin görevi yerine getirilemeyeceğinden vücut çalışması aksamakta ve hastalıklar baş göstermektedir. Dengesiz beslenme insanın çalışma, planlama ve yaratma yeteneğini düşürür. Sağlıklı insan üretken insandır. Sağlığın temeli de yeterli ve dengeli beslenme ile atılır.