Brooque Williams çabası yetmedi

TAKİP ET

Brooque Williams çabası yetmedi, başlıklı haberin detayında; Bellona Kayseri Basketbol'un kaybettiği Nesibe Aydın, karşılaşmasında en skorer oyuncusu 26 sayı ile Brooque Williams oldu.

Reklam
Reklam

FIBA EuroCup Women D Grubu ilk maçında Bellona Kayseri Basketbol, Nesibe Aydın’a 84-57 mağlup oldu. Rakibi karşısında sahadan 84-57’lık mağlubiyet ayrılan sarı kırmızılı takımda 26 sayı üreten Amerikalı oyuncusu Brooque Williams oldu. Takımın en skorer ismi olan Amerikalı oyuncuyu 9’er sayı ile Japreece Dean, Egle Sventoraite oldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Brooque Williams çabası yetmedi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Brooque Williams çabası yetmedi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.