Brent petrolün varili 2014'ten bu yana ilk kez 90 doları gördü

TAKİP ET

Brent petrolün varili 2014'ten bu yana ilk kez 90 doları gördü, başlıklı haberin detayında; Brent petrolün varil fiyatı yüzde 2'ye yakın değer kazanarak ekim 2014'ten bu yana ilk kez 90 doları gördü.

Reklam
Reklam

Brent petrolün varil fiyatı, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin artmasıyla ekim 2014'ten bu yana ilk kez 90 dolara ulaştı. Küresel petrol talebindeki toparlanma devam ederken jeopolitik gerilimlerin muhtemel arz kesintilerine yönelik endişeleri artırması petrol fiyatlarındaki yükselişte etkili oldu.

Batı Teksas türü ham petrolün varili de yüzde 2'nin üzerinde artarak 87,45 dolara yükseldi.




Brent petrolün varili 2014'ten bu yana ilk kez 90 doları gördü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.01.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Brent petrolün varili 2014'ten bu yana ilk kez 90 doları gördü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)