Bozüyük Belediyesi Gençlik Kampı hazırlıkları başladı

TAKİP ET

Bozüyük Belediyesi Gençlik Kampı hazırlıkları başladı, başlıklı haberin detayında; Bozüyük'ün eşsiz doğal güzelliklerinden olan Kömürsu Yaylası'nda yapılacak Bozüyük Belediyesi Gençlik Kampı hazırlıkları başladı.

Reklam
Reklam

Belediye, Kent Konseyi ve AKUT Bozüyük Ekibi işbirliği ile ilki 2019 Ağustos ayında gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören doğa kampı için yer tespiti yapıldı. Alan kısa süre içerisinde belediye personeli ve AKUT Bozüyük ekibi tarafından temizlenerek düzenlendi. Ağustos ayı başında yapılması planlanan, hafta sonu 2 gece 3 gün sürecek olan kamp etkinliği için gerekli tüm çalışmalar Bozüyük Belediyesi tarafından büyük bir titizlikle yürütülüyor. Katılımcılar etkinlikte profesyonel AKUT Bozüyük Ekibi ve belediye personellerinin nezaretinde doğada yaşam konulu eğitici çalışmalar yapacaklar, eğlenerek öğrenecekler ve unutulmaz bir hafta sonu geçirecekler.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bozüyük Belediyesi Gençlik Kampı hazırlıkları başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Bozüyük Belediyesi Gençlik Kampı hazırlıkları başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.