Bolvadin polisinden huzur denetimi

TAKİP ET

Bolvadin polisinden huzur denetimi, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde polis tarafından 'huzur denetimi' kapsamında asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlerde özellikle kurallara uymayan sürücülere adeta ceza yağdı.

Reklam
Reklam

Bolvadin İlçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif noktalarında asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Denetimler ilçe merkezi başta olmak üzere, Şehitler, Necmettin Erbakan ve İstasyon Caddeleri ile Kırkgöz Mahallesi’nde yapıldı. İlçede 4 gün boyunca aralıksız olarak devam eden denetimlerde, durdurulan araçlarda sürücülerin kimlik ve belge kontrolleri yapılıp aynı zamanda

alkol testine de tabi tutuldu. Kurallara uymayan veya evrakların eksik olan sürücülere ise ilgili kanun ve yönetmelikler kapsamında ceza yazıldı.

Öte yandan, denetimlerin ilerleyen günlerde de süreceği öğrenilirken, 4 günlük denetim raporunun ise önümüzdeki günlerde Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklanması bekleniyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bolvadin polisinden huzur denetimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bolvadin polisinden huzur denetimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.