Bolu güne sisle uyandı

TAKİP ET

Bolu güne sisle uyandı, başlıklı haberin detayında; Bolu'da sabah saatlerinde kent merkezi ve D100 Karayolu'nda yoğun sis etkili oldu.

Reklam
Reklam

Bolu’da, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte sabah saatlerinde kent merkezi ve D100 Karayolu’nun Paşaköy ve Dağkent mevkiilerinde sis etkili oldu. Sabah araçlarıyla işe giden sürücüler oluşan yoğun siste güçlükle ilerlediler. D100 Karayolu üzerinde ışıklı tabelalar ve polis ekipleri sürücüleri hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde uyardı. Ayrıca, D100 Karayolu’nun Bolu Dağı mevkiinde de etkili olan yoğun sis ulaşımı etkiledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bolu güne sisle uyandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bolu güne sisle uyandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.