Bollywood'un ünlü yıldızından Türk futbolcuya sürpriz ziyaret

TAKİP ET

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in dün akşam oynanan maçta sürpriz bir konuğu vardı.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'in dün akşam oynanan maçta sürpriz bir konuğu vardı. Bollywood yıldızı Shah Rukh Khan hayranı olduğu Mesut Özil'in maçını tribünden takip etti. Arsenal'ın 2-0 kazandığı maçı Bollywood yıldızı Khan tribünden takip etti.

Maç sonu buluşan Rukh Khan ve Özil'e nişanlısı Amine Gülşe de eşlik etti. Fotoğrafların ve mesajların sosyal medyadan da yayınlandığı buluşmada Özil, Bollywood yıldızına forma hediye etti. Maç bitiminde ise Özil ve Gülşe, özel misafirleri olan Hintli oyuncu Shahrukh Khan ile bir araya geldi. Ünlü aktörün, yalnızca hayranı olduğu Özil'i izlemek için İngiltere'de olduğu bildirildi.

10 numaralı imzalı formasını Shahrukh Khan'a hediye eden Özil, Bollywood yıldızıyla çekildiği kareyi "Sizleri özel misafirim olarak görmek büyük bir onurdu" notuyla yayınladı. Instagram'da yaklaşık 17 milyon takpçisi bulunan Shah Rukh Khan'da Özil ile olan karesini sosyal medya sayfasına taşıdı. 52 yaşında Shah Rukh Khan, Hint sinemasında Aamir Khan, Salman Khan ve Saif Ali Khan ile birlikte ‘medar-ı iftihar’ kategorisinde yer alıyor.

Hintli oyuncu My Name is Khan (Benim adım Khan) filmiyle de ülkemizde sevilen bir isim.