Bodrum'da yürek ısıtan görüntü

TAKİP ET

Bodrum'da yürek ısıtan görüntü, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Bodrum ilçesinde görevli temizlik işçisinin, bir işyerinin önünde yatan sokak köpeğinin üzerini örttüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kayıt edildi.

Reklam
Reklam

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Bodrum'da, sabaha karşı görevli olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde temizlik yaparken sokak köpeğinin bir işyerinin önünde yattığını fark eden Hakkı Nasır isimli Bodrum Belediyesi'nde temizlik görevlisi, önceden oraya bırakılan battaniyeyi yavaşça hayvanın üzerine örttü. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasınca kayıt edilen o anlar adeta yürekleri ısıttı. Temizlik görevlisi köpeğin üstünü örttükten sonra, görevine kaldığı yerden devam etti.




Bodrum'da yürek ısıtan görüntü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Bodrum'da yürek ısıtan görüntü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)