Bodrum'da şehit olan polis için 12 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Bodrum'da şehit olan polis için 12 kişi tutuklandı başıklıklı son dakika haberinde; Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 polisin şehit olduğu 1 polisin yaralandığı olayda yakalanan 19 kişiden 12'si mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam
Reklam

Bodrum’da silah kaçakçılarına yapılan operasyondan 1 polis şehit olmuş 1 polis ise yaralanmıştı. Olayın ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü olayın ardından 4 kişiyi olay yerinde yakalarken, ardından yapılan ardı ardına operasyonlarla 19 kişi yakalandı. Yoğun güvenlik önlemleri içerisinde Bodrum Adliyesine getirilen 19 şüpheliden 12’si mahkeme tarafından tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrollü serbest bırakıldı.
Şüphelilerden F.Ö’ye çelik yelek giydirildiği zanlıları getiren polislerin ise yakalarına şehit polis memuru Ercan Yangöz’ün fotoğrafını taktıkları görüldü.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bodrum’da şehit olan polis için 12 kişi tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Bodrum’da şehit olan polis için 12 kişi tutuklandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.