Bodrum'da kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü

TAKİP ET

Bodrum'da kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Bodrum ilçesinde meteorolojinin yağış uyarısının ardından yüksek kesimler beyaza büründü.

Reklam
Reklam

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışı Muğla'da da kendini göstermeye başladı. Bodrum'un yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde yağan kar ağaçların dallarını ve yerleri beyaza bürüdü. İlçeye bağlı Mazı ve Etrim Mahallelerinde kar yağışı kendisini gösterdi. Yağışların aralıklarla sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.




Bodrum'da kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Bodrum'da kar yağışı yüksekleri beyaza bürüdü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)