Bloom, "Hamburger yerken kalbim ona "kilitlendi"

TAKİP ET

Kısa bir süre sonra ilk bebeklerine kavuşmak için gün sayan Katy Perry ile Orlando Bloom'un tanışma öyküsü de ilginç.

Reklam
Reklam

The Mirror gazetesine konuşan 43 yaşındaki Orlando Bloom, nişanlısı Katy Perry ile tanıştığı geceyi ve hissettiklerini anlattı. Bloom'un anlattığına göre ünlü oyuncu ve 35 yaşındaki Katy Perry, 2016 yılındaki Altın Küre (Golden Globes) ödülleri gecesinde tanıştılar. Bloom'un Perry'ye bir kez yakından bakması da ona aşık olmasına yetti.

SAHNEDEYDİM, BİRDEN ONU GÖRDÜM
Orlando Bloom, Katy Perry'nin, dikkatini çektiği ilk anları şöyle anlattı: "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında. Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada "Ooo! Sanırım bu Katy Perry!" diye aklımdan geçirdim."

Katy Perry'nin, ünlü oyuncu Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini de anlattı. Söylediğine göre, o masaya kutularla hamburger taşındığını görüp kararnıverdi. Denzel Washington'ın yanına giden Orlando Bloom, hemen o masaya gidip meslektaşına "Bir tane alabilir miyim?" diye sordu. Denzel Washington da ona "Elbette" dedi. O sırada aynı masada oturan Perry'ye göz kırptı.

İşte o gece tanışan çift, kısa sürede birbirine aşık oldu. Nişanlandılar ve yakında kız bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyorlar. Katy Perry, ilk evliliğini 2010 yılında Russell Brand ile yaptı. Fakat evlilik sadece iki yıl sürdü. Orlando Bloom ise 2010 ile 2013 arasında model Miranda Kerr ile evliydi. Çiftin bu evlilikten Flynn Christopher adında dokuz yaşında bir oğlu bulunuyor.