Bingöl-Diyarbakır karayolunda kamyon devrildi

Bingöl-Diyarbakır karayolunda kamyon devrildi, başlıklı haberin detayında; Bingöl-Diyarbakır karayolunda canlı hayvan taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu 2 büyükbaş hayvan telef oldu, araçta sıkışan 3 inek de kurtarıldı.

Kaza, Bingöl-Diyarbakır karayolunun 10'uncu kilometresi Tapantepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere, içinde 50'ye yakın büyükbaş hayvanın olduğu öğrenilen 33 ACS 817 plakalı kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Kazayı gören çevredeki sürücüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye jandarma ekiplerinin yanı sıra Genç Belediyesi İtfaiye ekipleri de sevk edildi. Kamyonun yan yatmasından dolayı 2 inek telef olurken, sıkışan 3 inek de itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.




Bingöl-Diyarbakır karayolunda kamyon devrildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Bingöl-Diyarbakır karayolunda kamyon devrildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)