Bingöl'de sporculara 'HAYDİ' uygulaması tanıtıldı

Bingöl'de sporculara 'HAYDİ' uygulaması tanıtıldı, başlıklı haberin detayında; Bingöl'de Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı, Hesarek Kayak Merkezinde 102 sporcu ve 40 vatandaşa Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) Uygulamasını tanıttı.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından, merkez ilçesi Dikme köyünde 2 bin 500 rakımlı Hesarek Kayak Merkezinde düzenlenen Alp Disiplini Slalom Kayak Yarışları esnasında 102 sporcu ve 40 vatandaşa HAYDİ Uygulaması tanıtılarak, nasıl kullanılacağı konusunda bilgilendirmeler yapıldı.




Bingöl'de sporculara 'HAYDİ' uygulaması tanıtıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Bingöl'de sporculara 'HAYDİ' uygulaması tanıtıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)