Bingöl'de öğrencilere yangın ve deprem eğitimi verildi

TAKİP ET

Bingöl'de öğrencilere yangın ve deprem eğitimi verildi, başlıklı haberin detayında; Bingöl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personeli, öğrencilere yangın ve deprem eğitimi verdi.

Reklam
Reklam

Bingöl AFAD Müdürlüğü ekipleri, ’2021 Afet Eğitim Yılı’ kapsamında kent genelindeki eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda merkeze bağlı Ilıcalar Beldesindeki YİBO öğrenci ve öğretmenlerine eğitim veren AFAD personeli, deprem ve yangın sırasında uygulanması gereken doğru davranış kuralları hakkında bilgiler verdi.

AFAD İl Müdürlüğü, eğitimlerin devam edeceğini bildirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bingöl’de öğrencilere yangın ve deprem eğitimi verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Bingöl’de öğrencilere yangın ve deprem eğitimi verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.