Bilecik'te bir okulda 3 öğrenci korona virüse yakalanınca sınıf karantinaya alındı

Bilecik'te bir okulda 3 öğrenci korona virüse yakalanınca sınıf karantinaya alındı, başlıklı haberin detayında; Bilecik'te yatılı bir okulun yatakhanesinde kalan 3 öğrenci korona virüs (Covit-19) testleri pozitif çıkınca bir sınıf karantinaya alındı.

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi Okullar mevkiinde Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi yatakhanesinde kalan öğrencilerde korona virüs (Covit-19) belirtileri gözüktü. Okul yönetimi hemen bu öğrencilere PCR testi yaptırdı. 3 öğrencinin testi pozitif çıkınca sınıf öğrencileri karantinaya alındı. Öğrenciler evlerine gönderilirken, 14 gün boyunca uzaktan eğitim alacakları bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bilecik’te bir okulda 3 öğrenci korona virüse yakalanınca sınıf karantinaya alındı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Bilecik’te bir okulda 3 öğrenci korona virüse yakalanınca sınıf karantinaya alındı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.