Bilecik'te A101'de yağ reyonları boş kaldı
Bilecik'te A101'de yağ reyonları boş kaldı, başlıklı haberin detayında; Bilecik'te zabıta ekipleri yağ stokçuluğun önüne geçebilmek için denetimlerine aralıksız devam ederken, A101'de yağ reyonlarının boş kaldığı görüldü.
Bilecik Belediyesi zabıta ekipleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir ifadelerine karşın marketlerde karşılaşılabilecek usulsüz fiyat artışlarını önlemek üzere harekete geçti. Bu anlamda kentteki marketler zincirine denetim yapan zabıta ekipleri A101'de sıvı yağ reyonlarının yoğunluktan boş kaldığı görülürken, sadece 1 litrelik yağ kaldı. 1 litrelik yağ satışının da 42 lira olduğunu gören vatandaşlar, büyük fiyat artışına isyan etti.
Bilecik'te A101'de yağ reyonları boş kaldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 09.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Bilecik'te A101'de yağ reyonları boş kaldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)