Bilecik'te 5 bin tonluk asfaltlama çalışması yapılacak

TAKİP ET

Bilecik'te 5 bin tonluk asfaltlama çalışması yapılacak başıklıklı son dakika haberinde; Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihale sonrasında alımı yapılacak 5 bin ton asfalt ile şehrin birçok noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Kenttin dört bir köşesindeki faaliyetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte mücavir alandaki birçok noktada asfaltlama çalışması başlatıyor. Başta Pelitözü Mahallesi olmak üzere birçok bölgede yeni yolları vatandaşların hizmetine sunan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen ‘Muhtelif Cadde ve Sokakların Asfaltlama Çalışması’ ihalesi sonrasında kapsamlı bir çalışma gerçekleştirecek. Çalışmalar kapsamında şehirdeki enerji ve doğal gaz sektöründeki firmalar tarafından yollarda meydana gelen hasarlar giderilecek, cadde ve sokaklardaki kaldırımlar yenilenecek.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bilecik’te 5 bin tonluk asfaltlama çalışması yapılacak" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Bilecik’te 5 bin tonluk asfaltlama çalışması yapılacak" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.