Bilecik'te 3 şiddetinde deprem meydana geldi

TAKİP ET

Bilecik'te 3 şiddetinde deprem meydana geldi, başlıklı haberin detayında; Merkez üssü Bilecik olan 3 şiddetinde deprem meydana geldi.

Reklam
Reklam

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, saat 16.17’de merkez üstü Bilecik merkeze bağlı Yeniköy olan, yerin 8,5 kilometre derinliğinde, 3.0 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir yaralanma yaşanmazken, evlerde de hasar olmadığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bilecik’te 3 şiddetinde deprem meydana geldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.10.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Bilecik’te 3 şiddetinde deprem meydana geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.