Bilecik itfaiyesi yangın bölgesinde mücadeleye devam ediyor

TAKİP ET

Bilecik itfaiyesi yangın bölgesinde mücadeleye devam ediyor, başlıklı haberin detayında; Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Antalya'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Reklam
Reklam

Antalya’da başlayan ve geniş bir alana yayılan orman yangınları için Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ekipler, Akdeniz Bölgesinde etkisini sürdüren yangınlarda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getirmeyi sürdürüyor. Antalya’nın Manavgat ilçesi Güzelbağ köyündeki görevlendirmenin ardından, Taşağıl’da ki helikopter su alma havuzunu dolu tutmak için görevlendirilen Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri çalışmalara aralıksız katılıyor.

Öte yandan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Yangınların sona ermesi için var güçleriyle çalışan tüm görevli ve vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyor, bu kötü günlerin en kısa sürede sona ermesini diliyoruz” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bilecik itfaiyesi yangın bölgesinde mücadeleye devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Bilecik itfaiyesi yangın bölgesinde mücadeleye devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.