Bilecik'in gözde mesire alanına bayramda yoğun ilgi

TAKİP ET

Bilecik'in gözde mesire alanına bayramda yoğun ilgi, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunan ve Bilecik'in gözde mesire alanlarından olan Küçükelmalı Tabiat Parkına vatandaşlar bayramda yoğun ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Yenileme çalışmalarının tamamlanması ile geçtiğimiz hafta Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından hizmete açılan Küçükelmalı Tabiat Parkına günü birlik piknikçiler akın etti. Uzun araç kuyruklarının görüldüğü Tabiat Parkında vatandaşlar yenilenen yüzüyle gün boyu doğa ile iç içe piknik yapmanın keyfini çıkardı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bilecik’in gözde mesire alanına bayramda yoğun ilgi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Bilecik’in gözde mesire alanına bayramda yoğun ilgi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.