Bilecik için zirai don uyarısı

TAKİP ET

Bilecik için zirai don uyarısı, başlıklı haberin detayında; Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, bugün ve yarın gece don yaşanmasının beklendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yoldaş konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik'te bugün ve yarın karla karışık yağmur beklenmekte olup, gece ve sabah saatlerinde don olayı ve kırağı görüleceği tahmin edilmektedir. Meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları önemle duyurulur dedi.




Bilecik için zirai don uyarısı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Bilecik için zirai don uyarısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)