Bikinili videosuyla hayranları mest oldu, Sinan hemen devreye girdi

TAKİP ET

Sinan Akçıl'ın oyuncu eşi Burcu Kıratlı, sosyal medya hesabından yayınlandığı bikinili havuz videosuyla takipçilerinden tam not aldı. Akçıl da eşi için "Herkesten maşallah istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aşk ve Mavi ile adını duyuran güzel oyuncu Burcu Kıratlı, Instagram hesabından havuza girdiği anların videosunu yayınladı. Kıratlı'nın videosu kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

HAVUZDA ÇEKTİRDİĞİ VİDEOYU YAYINLADI
Sürekli spor yapan ve fit görüntüsüyle her daim dikkatleri üzerine çeken Kıratlı, son olarak Instagram hesabından havuzda bikinisiyle eğlendiği anları yayınladı.

"TELEFONLARIMIZI KENARA BIRAKIYORUZ"
Güzelliğiyle mest eden Kıratlı'nın videosu kısa sürede gündem olunca ilk yorum da şarkıcı eşi Sinan Akçıl'dan geldi. Akçıl, videonun altına "Şimdi topluca bir maşallah diyoruz ve telefonlarımızı kenara bırakıyoruz. Su balesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı." dedi.

EVLİLİKLERİNDE KRİZ ÇIKMIŞTI
Geçtiğimiz Ocak ayında yurt dışında dünya evine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın evliliklerinde kriz çıkmış ve ikili bir sürü ayrı evlerde kalmıştı. Zorlukları aşan çift, yeniden bir araya geldi.