Bıçaklanan genç hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi bulunuyor

TAKİP ET

Bıçaklanan genç hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi bulunuyor başıklıklı son dakika haberinde; Sivas'ta gençler arasındaki bıçaklı kavgada bıçaklanan gencin hayati tehlikesi sürüyor.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saatlerinde Kadıburhanettin Mahallesinde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan E.A (24) ile B.Y.(25) karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce B.Y., E.A.’yı bıçakla göğsünden ve bacağından yaraladı. Ağır yaralanan E.A. ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine, kargada yaralanan B.Y. ise Numune Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. E.A.’nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Bıçaklanan genç hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi bulunuyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Bıçaklanan genç hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi bulunuyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.