Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda çamurcun avına ceza
Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda çamurcun avına ceza, başlıklı haberin detayında; Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yasak olmasına rağmen göl milli park sahasında kara avcılığı yaptığı öne sürülen 3 kişi milli park görevlilerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar 8. Bölge Müdürlüğüne bağlı Beyşehir Milli Parklar Şefliği ekipleri, yürüttükleri av koruma ve kontrol faaliyetleri sırasında Beyşehir Gölü Milli Parkı sahasında avlandığı belirlenen 3 avcıyı suçüstü yakaladı. Milli park görevlileri, 3 avcı hakkında cezai işlem uygularken, idari para ve tazminat cezası kesti. Avcıların avda kullandıkları 2 adet ruhsatsız ve yarı otomatik tüfeğe ise el konuldu. Avcıların ateşli silahla avda vurarak telef ettikleri 3 adet çamurcun türü yaban ördeğine ise imha edilmek üzere el konulduğu, tazminat raporu düzenlendiği öğrenildi. Milli park görevlilerinin denetim ve kontrollerinin kesintisiz süreceği bildirildi.
Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda çamurcun avına ceza başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 04.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda çamurcun avına ceza başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)