Beylikdüzü E-5'te son durum havadan görüntülendi

TAKİP ET

Beylikdüzü E-5'te son durum havadan görüntülendi, başlıklı haberin detayında; Beylikdüzü E-5'te kar trafiğinde son durum havadan görüntülendi.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı durma noktasına getirdi. Beylikdüzü'nde kar yağışı nedeniyle E-5 Karayolu ulaşıma kapandı. Beylikdüzü E-5'te trafik gece de devam etti. Drone ile havadan çekilen görüntülerde birçok aracın yol kenarında terk edildiği ve trafiğin yoğun olduğu görüldü.




Beylikdüzü E-5'te son durum havadan görüntülendi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Beylikdüzü E-5'te son durum havadan görüntülendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)