Beşinci çocuğa hazırlık mı?

TAKİP ET

Yeşil sahaların yıldızı Cristiano Ronaldo ile sevgilisi Georgina Rodriguez yeni bir bebeğe mi hazırlanıyor?

Reklam
Reklam

Bir süredir İtalya'nın Portofino kentinde tatil yapan Ronaldo ile sevgilisi Rodriguez, önceki akşamı da arkadaşlarıyla birlikte geçirdi. Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez, ünlü bir restoranda arkadaşlarıyla buluştu. Çift, restorana kol kola gitti.

GÖRÜNTÜSÜ MERAK UYANDIRDI
Turkuvaz rengi saten bir elbise giyen Rodriguez'in görüntüsü ise akıllara çiftin yeni bir bebekleri mi olacağı sorusunu getirdi.

KUMAŞIN DEZAVANTAJI MI?
Rodriguez'in kenarları büzgülü elbisesinin ön kısmında karnının belirgin şekilde şişkin göründüğü dikkat çekti. Fakat bunun elbisenin modelinden mi, yoksa kumaş üzerindeki ışık oyunlarından mı kaynaklandığı soru işareti olarak kaldı.

İLGİNÇ MODEL
Rodriguez'in görüntüsünün kumaşın dezavantajından ya da modelinden kaynaklanmış olabileceği de sosyal medyadaki platformlarda konuşuldu.

MOR BİKİNİ
26 yaşındaki Rodriguez'in Instagram sayfasında paylaştığı pozları olay oldu. Genç model o paylaşımlarda ise hamile gibi görünmüyordu.

KEYFİNİ TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI
Lüks yatla denize açılan çift, bir yandan dinleniyor, bir yandan da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Georgina Rodriguez, yatta çektiği mor bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı. Bu poza hayranlarından yorum ve beğeni yağdı.