Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplandı

TAKİP ET

Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplandı başıklıklı son dakika haberinde; Beşiktaş yönetimi ile yeni sözleşme konusunda kriz yaşayan Teknik Direktör Sergen Yalçın'a taraftarlardan destek geldi. Sergen Yalçın'ın evinin önünde toplanan siyah-beyazlı taraftarlar tezahüratlarla Sergen Yalçın'a destek verdi.

Reklam
Reklam

Geride kalan sezonu Sergen Yalçın yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta, 48 yaşındaki teknik adamla yeni sözleşme imzalanması konusunda kriz yaşanıyor. Taraflar sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamazken, siyah-beyazlı taraftarlardan Sergen Yalçın’a destek geldi. Beşiktaşlı taraftarlar Sergen Yalçın’ın evinin önünde toplanarak marşlar söyledi, tezahüratlar yaptı. Sergen Yalçın’ın bir arkadaşı kalabalığın yanına gelerek taraftarlarla konuştu. Taraftarlar Sergen Yalçın’ın yanında olduklarını bir kere daha dile getirdi. Sonrasında tezahüratlar yapıldı. Taraftarların bir süre daha evin önünde duracakları öğrenildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın’ın evinin önünde toplandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın’ın evinin önünde toplandı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.