Beşiktaş'tan Vida ve Teixeira açıklaması
Beşiktaş'tan Vida ve Teixeira açıklaması, başlıklı haberin detayında; Beşiktaş, Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Domagoj Vida'nın yapılan MR görüntülemesinde ayak iç adale grubunda ve taban altı bağ dokusunda ödem ve zorlanma, Alex Teixeira'nın değerlendirmesinde ise uyluk arka adalesinde ise gerilme saptandığını açıkladı.
Beşiktaş’ın Süper Lig’in 4. haftasında sahasında karşılaştığı ve 3-0 galip ayrıldığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Domagoj Vida ve Alex Teixeira’nın sakatlanmıştı. Siyah-beyazlılar bu futbolcular ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı sağlık durumu bilgilendirmesinde, "Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında Vodafone Park’ta Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta sağ ayak tabanında hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Domagoj Vida’nın yapılan MR görüntülemesinde ayak iç adale grubunda ve taban altı bağ dokusunda (plantar fasia) ödem ve zorlanma tespit edilmiş, aynı müsabakada oyuna devam edemeyen bir diğer oyuncumuz Alex Teixeira’nın yapılan değerlendirmesinde ise uyluk arka adalesinde ise gerilme saptanmıştır. Vida ile Teixeira’nın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Beşiktaş’tan Vida ve Teixeira açıklaması" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Beşiktaş’tan Vida ve Teixeira açıklaması başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.