Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı

TAKİP ET

Süper Lig'de 8. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.

Reklam
Reklam

Eryaman Stadı'nda oynanan maçta iki ekipte aradığı golü bulamayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Ev sahibi Ankaragücü'nde Sedat Ağçay 74. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Bu sonucun ardından Beşiktaş ve Ankaragücü puanlarını 9'a yükseltti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
24. dakikada MKE Ankaragücü yarı sahasının sağ kanadında yaşanan ikili mücadele sırasında Tiago Pinto, Douglas'a kontrolsüz bir müdahalede bulundu. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Caner Erkin'in ceza alanına gönderdiği ortasında, arka direkte topla buluşan Güven Yalçın, zayıf bir vuruş yaparak topu kaleci Korcan'ın kucağına yuvarladı.
28. dakikada Beşiktaş, maçtaki en tehlikeli gol pozisyonuna girdi. Orta alandan topu seri bir şekilde süren Diaby, kendi çabasıyla ceza sahasına girerek şutunu çekti. MKE Ankaragücü kalecisi Korcan, soğuk kanlı bir şekilde bu şutu da bloke etti.
32. dakikada Beşiktaş, Vida'yla başlayan pas trafiğinde organize bir pozisyon geliştirdi. Ceza sahası içine gelen pasta iyi bir şekilde hareketlenen Elneny, topa hamle yaptığı sırada MKE Ankaragücü kalecisi Korcan'la çarpıştı. Sağlık görevlilerinin tedavisinin ardından korcan maça devam edebildi.