Beşiktaş 5 Temmuz'da top başı yapıyor

TAKİP ET

Beşiktaş 5 Temmuz'da top başı yapıyor başıklıklı son dakika haberinde; Süper Lig'i şampiyon tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Beşiktaş, yeni sezonun ilk çalışmasını 5 Temmuz Pazartesi saat 18.00'de yapacak.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Sergen Yalçın’la yeniden anlaşan ve transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş’ta ilk antrenmanın günü ve saati de belli oldu. Daha önce 5-15 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’da kamp yapacağı açıklanan ancak Slovakya Hükümeti’nin Covid-19 tedbirleri kapsamında karantina uygulamasına geçmesi nedeniyle kamptan vazgeçen siyah-beyazlılar, hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayacağını duyurmuştu. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları için 5 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’de Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde top başı yapacak.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Beşiktaş 5 Temmuz’da top başı yapıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Beşiktaş 5 Temmuz’da top başı yapıyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.