Berna Gözbaşı: "Hedefe adım adım ilerliyoruz"
Berna Gözbaşı: "Hedefe adım adım ilerliyoruz", başlıklı haberin detayında; Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Kasımpaşa galibiyeti ile önemli bir engeli aştıklarını söyleyerek, hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi.
Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Kasımpaşa’yı mağlup ederek 3 puanı alan Kayserispor’da moraller yüksek. Kulüp başkanı Berna Gözbaşı maç sonrasında yaptığı açıklamasında galibiyetin büyük moral verdiğini ve ligde çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Bu yıl çok farklı bir Kayserispor izletmek için çalıştık. 2 haftada 6 puan çıkarmak çok keyifli. Kadromuz güven veriyor, takımımız uyum içinde 90 dakika mücadele ediyor. Hedeflerimiz var, bu hedeflere mutlaka ulaşacağız. Taraftarımız daha çok destek olsun güzel günler parlak yarınlar bizim olacak. En büyük Kayserispor” dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Berna Gözbaşı: “Hedefe adım adım ilerliyoruz”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "12.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Berna Gözbaşı: “Hedefe adım adım ilerliyoruz” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.