Berkan Kutlu, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı

TAKİP ET

Berkan Kutlu, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı, başlıklı haberin detayında; Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Yeni transfer Berkan Kutlu da sarı-kırmızılı formayla ilk idmanına çıktı.

Reklam
Reklam

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın ana bölümünde ise Johnstone maçının taktik çalışması gerçekleşti. Yeni transfer Berkan Kutlu da sarı-kırmızılı formayla ilk antrenmanını gerçekleştirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Berkan Kutlu, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "31.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Berkan Kutlu, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.