Berk Balaban ilk kez resmi maçta görev aldı

TAKİP ET

Berk Balaban ilk kez resmi maçta görev aldı, başlıklı haberin detayında; Galatasaray'da Fernando Muslera'nın kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra kaleye geçen 21 yaşındaki eldiven Berk Balaban, sarı-kırmızılı forma ile A Takım'daki ilk resmi maçına çıktı.

Reklam
Reklam

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda St Johnstone ile oynadığı müsabakada genç kaleci Berk Balaban, sarı-kırmızılı formayı ilk kez giydi. Fernando Muslera’nın direkt kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra kaleye 58. dakikada Berk geçti. Teknik Direktör Fatih Terim, 21 yaşındaki kaleciyi Aytaç Kara’nın yerine oyuna dahil etti.

Berk Balaban kullanılan penaltı atışında topu çıkaramadı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Berk Balaban ilk kez resmi maçta görev aldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Berk Balaban ilk kez resmi maçta görev aldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.