Bella Thorne, mayolu paylaşımıyla Instagram'ı salladı

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda +18 film sitesi için yönetmen koltuğuna oturan ABD'li oyuncu Bella Thorne, yılbaşı gecesi giydiği jartiyer çorapları ve siyah mayosuyla 2020 paylaşımı yaptı.

Reklam
Reklam

22 yaşındaki ABD'li oyuncu Bella Thorne, 2019'un son paylaşımıyla Instagram'a damga vurdu. Güzel oyuncu giyinme odasından paylaştığı karede, siyah bir mayo, jartiyer çorapları ve çeşitli moda kolyeler taktığı stiliyle kameraya poz verdi. Bella'nın bu paylaşımına 1 milyondan fazla beğeni yağdı.

Bella, bu paylaşımının altına uzun bir de not düştü. 2019 başarılarını tek tek sıraladı. "İşte 2019 Başarılarım: Kitabım 'En Çok Satanlar'a girdi. Carnegie salonunda sahne aldım. BBC'nin en etkili 100 kadın listesine girdim. Kısa filmim için yönetmen ödülü kazandım. 2020 için bir sonraki kısa filmimi yazmaya başladım."

"2 farklı proje için yönetmen koltuğuna oturdum. Cilt bakımına başladım. (Umarım aknelerimden kurtulurum) Kötü hislerden ayrıldım. Bir ev daha satın aldım. Bir TV şovunda rol aldım. Bir televizyon programı yazdım ve sattım! Bu yıl 5 film çektim." Bella Thorne, geçtiğimiz aylarda +18 videolar yayınlayan bir internet sitesi için yönetmen koltuğuna oturmuştu.

Bella Thorne kimdir?
Kökeni İtalya'ya dayanan Thorne'un en genç mankenlerden biridir. Oyunculuğa başlamadan hemen önce çocuk model oldu. Birinci sınıfta disleksi tanısı konuldu. Kristen Stewart ve Zendaya ile sıkı bir arkadaşlığı bulunan yetenekli oyuncu, 2003 yılında ilk film deneyimini Stuck on You filminde yaşadı.
2008 yılında oynadığı My Own Worst Enemy adlı dizide Taylor Lautner ile başrolü paylaştı ve yardımcı rolü ile bir ''Young Artist Award'' kazandı. 2009'da Forget Me Not adlı bir korku filminde oynadı.

2010 yılında Waverly Büyücüleri'nde yer aldı. 2010 yılının sonunda Haydi Çalkala'da başrol olan Cece Jones rolünde bulundu. 2013-2014 yıllarında Alacakaranlık Efsanesi'nin son filminde Renesmee Cullen'ı oynaması kararlaştırılmıştı. 29 Mayıs'ta ilk şarkısı Call It Whatever'ı çıkarttı.