Belhanda gidiyor, yerine gelecek isim belli oldu

TAKİP ET

Galatasaray Yönetimi'nin gözden çıkardığı Belhanda'da sıcak saatler yaşanıyor.

Reklam
Reklam

Sarı- Kırmızılı yönetim Suudi Arabistan ekibi Al Hilal takımının teklif yaptığı Belhanda için pazarlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu transferin 12-13 milyon Euro arasında bir rakamla sonuçlanması bekleniyor. Galatasaray'ın yıldız oyuncusuna Al Hilal dışında birkaç teklifin daha olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Belhanda'yı en kısa zamanda satarak önemli bir meblağı kasasına koymasına kesin gözüyle bakılıyor..

Cimbom, Belhanda’nın yerine düşündüğü Vlasic için düğmeye bastı. Yöneticilerden Şükrü Hanedar İngiltere’ye giderek Everton’la görüşecek. 20 yaşındaki futbolcuyu Fatih Terim de çok istiyor. G .Saray'da gözler Nikola Vlasic'e çevrildi... Belhanda'yı astronomik bir rakama satması an meselesi olan Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezonu CSKA Moskova'da geçiren 20 yaşındaki Hırvat futbolcuyu Belhanda'nın yerine transfer etmek için düğmeye bastı. Bu transfer için yönetici Şükrü Hanedar görevlendirildi.

Şükrü Hanedar'ın İngiltere'de Everton Kulübü yöneticileri ile bir görüşme yaparak Vlasic'in 1 yıllığına kiralanmasını isteyeceği öğrenildi. Bu transferi Teknik Direktör Fatih Terim'in de çok istediği öne sürüldü. Yeni sezonda İngiliz kulübünde oynama ihtimali zayıf olarak görünen Hırvat yıldız geçtiğimiz sezon CSKA Moskova'da oynadığı 31 karşılaşmada 8 gol, 7 asist yaparak başarılı bir performans sergiledi. Hırvatistan'da geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen Vlasic'in de Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı ve gelişmeleri yakından takip ettiği belirlendi.

Kaynak; Takvim