Belediyenin 65 bin hurdası MKE'ye gönderilecek

TAKİP ET

Belediyenin 65 bin hurdası MKE'ye gönderilecek başıklıklı son dakika haberinde; Afyonkarahisar'ın Sandıklı Belediyesine ait hurda deposunda bulunan 65 bin ton hurda Makine Kimya Enstitüsü'ne gönderilecek.

Reklam
Reklam

Sandıklı Belediyesine ait Hüdai kaplıcalarında bulunan hurda deposu Makine Kimya Enstitüsü (MKE) ile yapılan görüşmeler neticesine boşaltılarak hesaplanan hurda bedeli Sandıklı Belediyesi hesabına yatırılacak. Yaklaşık 65 bin bin ton hurda malzemesi MKE Hurdasan tarafından alınıp ezme ve presleme işlemlerinden sonra geri kazanılabilir malzemelere dönüştürülecek.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Belediyenin 65 bin hurdası MKE’ye gönderilecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Belediyenin 65 bin hurdası MKE’ye gönderilecek" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.