Belediyeden öğrencilere hijyen seti

TAKİP ET

Belediyeden öğrencilere hijyen seti, başlıklı haberin detayında; Yüz yüze eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte Kütahya Belediyesi öğrencilere ve velilere hijyen seti dağıttı.

Reklam
Reklam

Pandemi süresince vatandaşlara dağıttığı hijyen seti ile Kütahyalıların beğenisini kazanan Kütahya Belediyesi, öğrencileri ve velileri de unutmadı. 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte okullarına geri dönen öğrencilere Kütahya Belediyesi ekipleri tarafından hijyen seti dağıtımı gerçekleşti.

Öğrencilerle birlikte velilere de hijyen seti dağıtılırken, vatandaşlar ve öğrenciler yapılan hizmetin önemine değinerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve çalışma ekibine teşekkür ettiler.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Belediyeden öğrencilere hijyen seti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Belediyeden öğrencilere hijyen seti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.