Belediye personellerine sera gazı envanteri eğitimi verildi

TAKİP ET

Belediye personellerine sera gazı envanteri eğitimi verildi, başlıklı haberin detayında; Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Covenant Of Mayor (Başkanlar Sözleşmesi) kapsamında ilçe geneli sera gazı envanteri konulu eğitim düzenledi.

Reklam
Reklam

Herodot Kültür Merkezi’nde, Bodrum Belediyesi teknik personellerine yönelik düzenlenen eğitim, Yeşil Bina ve Altyapı Uzmanı Nursun Doğru ve Murat Doğru tarafından verildi.

Belediyede görevli teknik personellere verilen eğitim sera gazı envanterinin çıkarılması ve raporlanması işlemlerinin sürdürülebilir olması amacıyla planlandı. Eğitim sonucunda, ilgili müdürlüklerdeki teknik personellerin iklim krizi ve önleyici tedbirler noktasında farkındalığının ve teknik yeterliliğinin artırılması sağlanacak.

Bodrum Belediyesi personellerinin çağın teknolojik şartlarına uygun ve donanımlı olmaları için İnsan Kaynakları Müdürlüğü işbirliğinde hizmet içi eğitimlerin devam edeceği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Belediye personellerine sera gazı envanteri eğitimi verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Belediye personellerine sera gazı envanteri eğitimi verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.