Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi

Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi, başıklıklı son dakika haber özetinde; Bodrum Belediyesi tarafından, Gıda A.Ş. bünyesinde görevli personele yangına müdahale eğitimi verildi.

Bodrum Belediye Gıda A.Ş. şirketinde çalışan yaklaşık 600 personeli kapsayan eğitim, Belediye Sivil Savunma Uzmanı Mukadder Yurtışığı tarafından verildi. Görevli personellere, haziran ayı başından bu yana, 20-24 kişilik gruplar halinde, 3 saati teorik, 2 saat tatbiki uygulama şeklinde temel yangın eğitimi verildi.
Personelin, çalıştığı iş koluna yönelik verilen Temel Yangın Eğitim semineri, Gıda A.Ş. şirketinin eğitim salonunda ve Herodot Kültür Merkezi’nde tamamlandı. Tatbiki uygulama eğitimleri birebir uygulamalı olarak Bodrum Şehir Stadı kale arkasında gerçekleştirildi.
Uygulamalı eğitim sırasında, personelin yangın tüplerini nasıl kullanacağı, ateşe ne yönde nasıl yaklaşacağı ve söndürme teknikleri gösterildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.

"Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.07.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Belediye personeline Temel Yangın Eğitimi verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.