Belediye Çocuk Bakımevi'nde İstiklal Marşı coşkusu
Belediye Çocuk Bakımevi'nde İstiklal Marşı coşkusu, başlıklı haberin detayında; Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi'nde, İstiklal Marşı'nın kabulünün 101'inci yıldönümü öğrenciler tarafından coşkuyla kutlandı.
İstiklal Marşı'nın kabulünü coşkuyla kutlayan Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi öğrencileri, düzenlenen etkinlikte temsili olarak Mehmet Akif Ersoy tarafından İstiklal Marşı'nın yazılma anlarını canlandırdı. Çocuklar son olarak İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudu.
Belediye Çocuk Bakımevi'nde İstiklal Marşı coşkusu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 12.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Belediye Çocuk Bakımevi'nde İstiklal Marşı coşkusu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)