Belediye çalışanlarına Covid-19 aşısı

TAKİP ET

Belediye çalışanlarına Covid-19 aşısı başıklıklı son dakika haberinde; Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanları, SGK'lı çalışanların aşı randevularının açılmasının ardından aşılanmaya başladı.

Reklam
Reklam

Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sürdürülen aşılama programında SGK’lı tüm çalışanların aşı randevularının açıldığını açıklamasıyla birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince merkez bina ve ASKİ’de birinci doz aşılama için 2 ayrı nokta oluşturuldu.
Covid-19 salgınıyla mücadelenin aşıyla mümkün olduğunu ancak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulmaya devam edilmesi gerektiğini belirten sağlıkçılar, belediye çalışanlarının korunması açısından aşının önemli olduğunu belirttiler.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Belediye çalışanlarına Covid-19 aşısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Belediye çalışanlarına Covid-19 aşısı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.