Belediye Başkanı Doğru'dan kar mesajı

TAKİP ET

Belediye Başkanı Doğru'dan kar mesajı, başlıklı haberin detayında; Gaziantep'in Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, kar yılının var yılı olduğunu belirterek, "kar, saflıktır, temizliktir, aktır. Ve her şeyden önemlisi berekettir" dedi.

Reklam
Reklam

Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Sosyal hayatımızı olumsuz etkilese de asla sitem etmeyin. Çünkü kar, saflıktır, temizliktir, aktır. Her şeyden önemlisi berekettir. Büyüklerimiz, ''Kar yılı Var yılı'', yani varlık yılı demiştir. Varsın bereket yağmaya devam etsin. 7/24 yanınızda ve hizmetinizde olacağız. Kar yeniden başladı'' ifadelerine yer verdi.




Belediye Başkanı Doğru'dan kar mesajı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Belediye Başkanı Doğru'dan kar mesajı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)