Belediye bandosundan mini konser

TAKİP ET

Belediye bandosundan mini konser, başlıklı haberin detayında; Tokat Belediyesi bando takımı tarihi Sulu Sokak çarşısında mini bir konser verdi.

Reklam
Reklam

Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı kapsamında Tokat’a gelen yerli ve yabancı katılıcılar tarihi mekanları gezdi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından karşılanan katılımcılara belediye bando takımı mini bir konser verdi. İzleyiciler arasında yer alan Hollanda’nın Amsterdam şehrinden Şef Roy Voogd Tokat Belediye Bandosu’na kısa bir süreliğine şeflik yaptı. Kültürel etkinlikte katılımcılar farklı bir gün geçirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Belediye bandosundan mini konser" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan Belediye bandosundan mini konser başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.