Beklenen şiddetli yağışın ardından Arhavi ilçe merkezinde sokaklar yine göle döndü
Beklenen şiddetli yağışın ardından Arhavi ilçe merkezinde sokaklar yine göle döndü, başlıklı haberin detayında; Artvin'in Arhavi ilçe merkezi 24 Temmuz'da yaşanan selin ardından bugün 2. kez şiddetli yağışların etkisi altında kaldı.
Yaklaşık 20 dakika etkili olan şiddetli yağışın ardından Arhavi ilçe merkezinde bir çok sokak göle dönerken, bazı iş yerlerini su bastı, rögarlar tıkandı. Ancak 24 Temmuz’da ilçede yaşanan dere ve su baskınları bu kez yaşanmazken, açılan rögarlar ile birlikte sokaklardaki su seviyesi düştü. Çok büyük olumsuz bir tablo yaşanmadı.
Bilindiği gibi Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü bugün ve yarın için Doğu Karadeniz Bölgesi’nde özellikle Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’in sahil kesimleri için şiddetli yağış ve sel uyarısında bulunmuştu.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Beklenen şiddetli yağışın ardından Arhavi ilçe merkezinde sokaklar yine göle döndü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "27.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Beklenen şiddetli yağışın ardından Arhavi ilçe merkezinde sokaklar yine göle döndü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.