Bayrampaşa'da kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı

TAKİP ET

Bayrampaşa'da kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı, başlıklı haberin detayında; Bayrampaşa'da kontrolden çıkan bir aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Kaza, saat 18.30 sıralarında Bayrampaşa Eski Edirne Asfaltı Sağmalcılar Tramvay Durağı yakınlarında yaşandı. Furkan Atlas yönetimindeki 34 YT 2435 plakalı araç yolda seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce Birol Koçak yönetimindeki 34 EU 0602 plakalı araca, sonra da yol kenarındaki mantarlara çarparak takla attı. Takla atan aracın sürücüsü Furkan Atlas, araçtan çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırılana kadar trafik akışı tek şeritten sağlandı.

Kazayı görenlerden Zülküf Demir, “Fren sesine ben dışarıya baktım. O esnada araç mantarlara vura vura geldi. En son gördüğümde benim burada tabela vardı ona vurdu. Dükkana girecek sandım. O esnada araç burun üstü tamamen havaya kalktı. Sırtüstü yere düştü. Vatandaşlar arkadaşı çıkardı. Ambulans geldi arkadaşı götürdü. Araç kilitliydi açmıyordu, şoför kendi açtı. Kolunda hafif yaralar vardı ambulansa binip gittiler” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bayrampaşa’da kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bayrampaşa’da kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.